Pro ty co si ještě nevšimly (přišel sem na to po půl roce bydlení), pokud je zablokovaný nebo (typicky) nefungují vrata u vjezdu naproti té rozestavěné budově M nebo co to je popřípadě při výjezdu autem drhnou spodek tak jako já, všiml sem si že za rohem, za kruháčem je další vjezd do stejných garáží a funguje na stejné dálkové ovládání. Dá se to tudy projet vne i dovnitř. A ten vjezd je naprosto rovný, takže se nedrhne a až to bude v zimě namrzlý, bude se dát jezdit jen tudy
Brookelin
Předmět příspěvku: Re: Druhý vjezd do garáží IJKL
Napsal: 28 črc 2010, 15:08
No pro domy IJKL jsou dva vjezdy do garáží. To ale není žádná novinka. Já teda nevím jak to dělám, ale nedrhnu:-) Jestli to není tím, že najíždíš moc rychle? Ale v zimě hodlám využívat ten druhý nájezd tak jak píšeš.
Danny
Napsal: 28 črc 2010, 18:10
Všichni drhnou (pokud nemají křídla) vzhledem k tomu rantlu, který u jednoho vjezdu IJKL nedávno udělali
Brookelin
Napsal: 28 črc 2010, 21:29
No tak to bude asi tím, že jsem tam parkovala naposledy v květnu a od té doby ne. To tam ten rantl ještě nebyl. Ten se tam dělal až po tom přívalovém dešti jestli se nepletu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru